Odporúčaný príspevok

Čo je ozonizér a skin scrubber?

Často sa mi stáva v práci, že sa ma zákazníčky pýtajú , čo je toto a toto Na prvom obrázku je skin scrubber používa sa na prístr...

Vyhľadávať v tomto blogu

sobota 15. apríla 2017

Leto a peeling

Každá žena sa chce sama sebe páčiť ale aj okoliu.
Prichádza leto, začíname sa mierne opaľovať a pokožka dostáva svoju dávku vitamínu D.
Naša pleť je veľmi citlivá na rôzne zmeny a hlavne keď je opálená .

Poznáme dva typy ľudí:

  1. ktorý po opálení sčervenajú
  2. ktorý po opálení zhnednú
Požívame krémy na opaľovanie alebo naopak proti opáleniu pretože nie každý typ pokožky zvláda v prvých dňoch dávku slnečných lúčov.

Každá žena si doma robí peeling pokožky aby ju mala jemnejšiu, bez odlupujúcej sa pokožky. No tým, že prichádza leto, pokožka sa opáli je pravdepodobné, že peeling neurobí pokožke dobre v prvých dňoch .

Peeling má za úlohu  odstrániť odumretú pokožku, lenže v prípade čerstvo opálenej pokožky urobí väčšiu škodu.

Pokožka je veľmi citlivá,  pri dotyku svrbí alebo štípe. Pri nanesení peelingu bude veľmi štípať preto sa neodporúča prvých 48 prípadne 72 hodín používať peeling.
Najlepšie sa používa v tedy, keď už sa pokožka začne jemne odlupovať ale nesmie nás páliť či štípať. Vtedy treba jemne naniesť peeling, krúživými pohybmi prechádzať po pokožke a zmyť vlažnou vodou.

Počas leta by sme mali obmädzovať peeling na 1 x prípadne 2x  mesačne aby naša pleť netrpela. Nezabudnite používať hydratačné krémy,  u veľmi citlivej pokožky používajte aj krémy proti opáleniu aby sa pleť veľmi nezaťažovala.


Prajem krásne leto  :D 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára