Odporúčaný príspevok

Čo je ozonizér a skin scrubber?

Často sa mi stáva v práci, že sa ma zákazníčky pýtajú , čo je toto a toto Na prvom obrázku je skin scrubber používa sa na prístr...

Vyhľadávať v tomto blogu

nedeľa 6. januára 2019

Čo je ozonizér a skin scrubber?

Často sa mi stáva v práci, že sa ma zákazníčky pýtajú , čo je toto

a toto

Na prvom obrázku je skin scrubber používa sa na prístrojové  čistenie pleti ak  zákazníčka nemá znečistenú pleť  čiže ma normálny /suchý typ pleti aby sme ju zbytočne netlačili ručním čistením.
Táto špachtľa funguje na báze ultrazvukových vĺn a pri dotyku s pokožkou začína ultrazvukovým vlnením vytláčať pot, maz a nečistoty usadené v póroch. Ošetrenie je bezbolestné. Takisto sa dá využiť aj pri kombinovanom čistení, to znamená že ak je pleť zmiešaná najprv kozmetička prejde špachtľou a tak ručne vytláča čierne bodky, hnisavé vyrážky.
Špachtľa sa nesmie používať u ľudí: 
  • Tehotenstvo 
  • Srdcovo-cievne ochorenia 
  • Kardiostimulátor 
  • Epilepsia 
  • Kožné ochorenia

Taktiež sa využíva pri zapracovaní sér alebo látok , ktoré sa lepšie vstrebávajú do pokožky.


Na druhom obrázku je ozonizér. 
Tento prístroj vyžaruje čistý ozón, ktorý pomáha  dezinfikovať pokožku po ručnom čistení.  Rýchlejšie sa pokožka regeneruje. Nie každý má rád tento prístroj nakoľko veľa žien to opisuje ako keby ich pichali malé ihličky.
Obľubujem ho kôli tomu, že vydenzifikuje lepšie  pokožku, stiahne póry a tým pádom je vyššia pravdepodobnosť, že vyrážky sa  neukážu  vo veľkom množstve ale iba pár. 
Keď ho používam najprv začínam od malej intenzity a cca 2 min. prechádzam po tvári aby si zvykla na ten pocit nakoľko po vytláčaní je už precitlivená. Potom zvyšujem intenzitu. Celkovo prechádzam cca 7 min. niekedy aj dlhšie záleží od toho koľko vyrážok má zákazníčka.
Potom sama odporúčam po cca 1 až 2 týždňoch opakovať samostatne ošetrenie ozonizérom aby som predišla ďalším zápalom z čoho vznikajú vyrážky. 
Kto je veľmi precitlivený používam ho  iba 2 minútky.


Dúfam, že aspoň takto pomôžem vysvetliť v jednoduchosti čo to je a načo a pri akom ošetrení sa používajú tieto prístroje.

Prajem krásny deň :)  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára