Odporúčaný príspevok

Čo je ozonizér a skin scrubber?

Často sa mi stáva v práci, že sa ma zákazníčky pýtajú , čo je toto a toto Na prvom obrázku je skin scrubber používa sa na prístr...

Vyhľadávať v tomto blogu

štvrtok 7. apríla 2016

Akné - "čierne bodky" (2.časť)

Akné - "čierne bodky" (2.časť)


Čierne bodky na tvári -  každý človek má nepatrné množstvo týchto bodiek na tvári alebo má ich veľmi veľa. Spôsobené je to tým, že sa do pórov pokožky dostane prach, malé nečistoty a upchá to tak vývod póru pokožky. 
Akonáhle sa to stane nahromadí sa tam maz a pot a ukladá sa to. Môže sa stať, že ak je veľmi nahromadí pór začne sa zapaľovať a vznikne boľavé miesto, ktoré sa premení na hnisom naplnenú vyrážku. 
Ako sa starať o pleť?

Na to aby sa pleť vyčistila treba 1x za mesiac navštíviť kozmetičku, ktorá Vám urobí ošetrenie pleti aby sa tak očistili póry. 
O takto vyčistenú pleť sa môžeme potom doma starať s pomocou použitia hydratačných krémov, pleťovými vodami, 1-2x týždenne robiť peeling čo taktiež dopomáha k odstráneniu odumretej pokožky a odstránenia zatvrdnutých nečistôt s pórov.

Ak sa sem tam ukáže nejaká hnisavá vyrážka je dobré si večer po sprche alebo po kúpeli natrieť na jemno pleť s detským avirilom. Pokožku hydratuje, zjemní a je aj protizápalový. 

Takto sa to dá aspoň trošku zmierniť výraznosť týchto čiernych bodiek. Veľkú úlohu tu hrá aj dobré vyčistenie pleti na kozmetickom ošetrení.


Verím, že sa Vám tento článok bude páčiť.
Ak si to vyskúšate, prosím dajte mi vedieť či moje rady Vám pomohli.


Prajem nádherný deň. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára